Kollektivet

Designkollektivet

Designkollektivet er et lille hyggeligt butikskollektiv med 8 designere på Stefansgade, Nørrebro. Vi har fundet sammen på tværs af produkter, kompetencer og baggrunde for at skabe en platform for synergi, inspiration og fællesskab.

I butikken kan du finde unikke produkter, der er lavet i hånden med kærlighed for design, kvalitet og æstetik. Hver designer i butikken har noget specielt at spille ind med og du kan lade dig inspirere imellem finurlige og fine produkter

Designkollektivet består i dag af designer Matilde Frise, keramiker Kristina Vildersbøll, læderhåndværker OX Cph, smykkedesigner Stine Vesten, designer Signe Balling, møbelarkitekt Iben Bach, Pudefirmaet IDcreAtions samt arkitekt Kaja Skytte.

Stilen af Designkollektivets produkter er kendetegnet ved minimalistisk tidløst design i lækre materialer og god kvalitet. Produktkataloget er bredt og kendetegnet ved at være en livsstilsbutik med smykker, accessories og diverse brugskunst/home accessories.

Designkollektivets kerneværdier er nysgerrighed, fællesskab, ærlighed, engagement og drive. For os er energien i blandt os vigtig. Designkollektivet er mere end bare en butik; det er et fællesskab, hvor gode venskaber bliver bygget, mens vi sparre ideer, inspirerer hinanden og deler vores viden og kompetencer med hinanden.

I Designkollektivets butik kan du:

  • Møde designerne bag produkterne.
  • Høre historierne bag produkterne.
  • Få specialdesignet visse produkter, så de passer 100% til dig.

Vil du også være med?

Designer du møbler, tekstiler accessories eller noget helt andet, og vil du være med i vores butik? Så kan du søge om medlemsskab af kollektivet. Der er både plads til dig, der satser på at leve af det, og dig der ikke gør. Henvendelser er velkomne på: mail@designkollektivet.dk

Fragt

Vores webshop…

Vores kollektiv

Har du brug for..

Dansk design

We have many years experience in shipping plants around Europe. If you regret your purchase, please inform us by email within 14 days and we will make sure you will have a full refund.
Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.