Kollektivet

Designkollektivet er et butikskollektiv med 8 designere på Stefansgade, Nørrebro.  I butikken finder du en vifte af unikke produkter. Vi har fundet sammen på tværs af produkter, kompetencer og baggrunde for at skabe en platform for synergi, inspiration og fællesskab.

I butikken kan du finde unikke produkter, der er lavet i hånden med kærlighed for design, kvalitet og æstetik. Hver designer i butikken har noget specielt at spille ind med og du kan lade dig inspirere imellem finurlige og fine produkter

Designkollektivet består i dag af designer Matilde Frise, keramiker Kristina Vildersbøll, Stine fra HAAND, smykkedesigner Sarah Winther, designer Signe Balling, møbelarkitekt Iben Bach, Slowworks og arkitekt Kaja Skytte.

Stilen af Designkollektivets produkter er kendetegnet ved minimalistisk tidløst design i lækre materialer og god kvalitet. Produktkataloget er bredt og kendetegnet ved at være en livsstilsbutik med smykker, accessories og diverse brugskunst/home accessories.

Designkollektivets kerneværdier er nysgerrighed, fællesskab, ærlighed, engagement og drive. For os er energien i blandt os vigtig. Designkollektivet er mere end bare en butik; det er et fællesskab, hvor gode venskaber bliver bygget, mens vi sparre ideer, inspirerer hinanden og deler vores viden og kompetencer med hinanden.

I Designkollektivets butik kan du:

  • Møde designerne bag produkterne.
  • Høre historierne bag produkterne.
  • Få specialdesignet visse produkter, så de passer 100% til dig.