Designkollektivet er et lille hyggeligt butikskollektiv med 8 designere på Stefansgade, Nørrebro. Vi har fundet sammen på tværs af produkter, kompetencer og baggrunde for at skabe en platform for synergi, inspiration og fællesskab.

I butikken kan du finde unikke produkter, der er lavet i hånden med kærlighed for design, kvalitet og æstetik. Hver designer i butikken har noget specielt at spille ind med og du kan lade dig inspirere imellem finurlige og fine produkter

Designkollektivet består i dag af designer Matilde Friese, keramiker Kristina Vildersbøll, læderhåndværker Sander Luckow, smykkedesigner Stine Vesten, møbelarkitekt Iben Bach, deisgner Signe Balling, arkitekt Sine Lindholm samt arkitekt Kaja Skytte der står bag virksomheden Planteplaneter .

Designkollektivets produkter er kendetegnet ved minimalistisk tidløst design i lækre materialer og god kvalitet. Produktkataloget er bredt og kendetegnet ved at være en livsstilsbutik med smykker, accessories og diverse brugskunst/home accessories.

Designkollektivets kerneværdier er nysgerrighed, fællesskab, ærlighed, engagement og drive. For os er energien i blandt os vigtig. Designkollektivet er mere end bare en butik; det er et fællesskab, hvor gode venskaber bliver bygget, mens vi sparre ideer, inspirerer hinanden og deler vores viden og kompetencer med hinanden.

I Designkollektivets butik kan du:

  • Møde designerne bag produkterne.
  • Høre historierne bag produkterne.
  • Få specialdesignet visse produkter, så de passer 100% til dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.