Yay – i år kan du finde Designkollektivet på Finders Keepers. Vi pakker butikken sammen og stiller den op på Finders Keepers den 6 og 7 april, så kig forbi vores stand på det lækre designermarked, hvor du oplever en unik mulighed for at se Designkollektivets produkter i en ny sammenhæng og til gode priser.

Finderskeepers

Finders Keepers

Finderskeepers er et marked der bliver holdt i Korsgadehallen, hvor luksus second hand tøj mødes med inovativt design. Der er et væld af upcoming designere, modeinteresserede og nyskabende sjæle, der præsenterer ideer og sælger  deres produkter.

Vi bliver en stand imellem i alt 110 andre, så der vil også være mulighed for at finde unikke produkter fra de mange upcoming designere og kunstnere, der deltager. Hos Designkollektivet er vi fan af Finderskeepers og har været der mange gange før – derfor er det fedt nu at kunne have en stand selv.

Konceptet til Finderskeepers

Vores koncept fra butikken kommer til at gå igen i vores stand på Finders Keepers og vi videreudvikler på vores indretning med OSB samt andre spændende detaljer. Der er et stykke vej endnu, men det er sikkert at  standen bliver super fed og vi håber, at du vil blive inspireret af opbygningen, udtrykket og ikke mindst produkterne.

Så glæd dig til at komme forbi standen! Vi lover, at det vil gøre både dig selv og os glade 🙂

Praktiske oplysninger

Hvor: Finderskeepers foregår i Korsgadehallen,

Hvornår: Den 6 og 7 april 11-17:00

Indgangspris (inklusiv goodiebag): 40,-

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.