Designerkollektivet søger nye medlemmer / kollektivister når vi flytter ind i den nye butik 1. November 2012.

Konceptet er at samle designere med fokus på skandinavisk design i form af lækre materialer og unikke detaljer. Ambitionen er 6 medlemmer og vi mangler stadig nogle stykker. Vi ønsker os en kollega, der kan lide at være en del af og arbejde i fællesskab. Du skal have engagement i at kollektivet og butikken fungerer. Du kan lave tøj, smykker, accessories eller måske noget helt andet. Så snart du er med bestemmer du selv hvad du vil have i butikken.

Vi vil gøre meget ud af vores digitale tilstedeværelse. Det vil derfor være en fordel, hvis du har mod på at blogge, tage billeder og lave skriblerier for på den måde at promovere dig selv og kollektivet.

Du skal være villig til at stå i butikken 1-2 gange om ugen og en gang om måneden i weekenden – Vi har åbent 12-18. I butikken vil der være mulighed for at arbejde, sy og være online. Der er et lille arbejdebord bagerst i lokalet, så man kan få noget fra hånden samtidig med, at man er i butikken.

Prisen vil være 500-700 om måneden alt afhængig af, hvilke fællesudgifter vi får til ting som dankort terminal, materiel etc.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.