Lyst til at være med i et butikskollektiv på Stefansgade?

Vi søger en ny kollektivist til Designkollektivet. Vi er en lille design og livsstilsbutik, der ligger på Stefansgade 12, kld., th. på Nørrebro i København.

I Designkollektivet er vi lige nu 7 designere, og vi åbnede dørene i december 2012. Vi vil skabe et kollektiv, der kan være platform for inspiration, synergi og fællesskab, så vi alle kan få succes med vores projekter.

Designkollektivet består lige nu af møbelsnedker MadebyAnders, Tøjdesigner Vibeke Kae, Illustrator Øjerum, Smykke og accessories designer Nikolaj Mogensen, møbel- og produktdesigner Pernille Rask og designer Maria Louise Andkær.

Vi søger efter et medlem mere, der kan indgå i butiksfælleskab og hvis produkter matcher de nuværende. Vores stil kan kendetegnes ved at være minimalistisk og stilren. I butikken er der mange forskellige typer af produkter, der spænder lige fra møbler og smykker til diverse brugskunst, illustrationer og accessories til hjemmet.

Vores kerneværdier er solidaritet, engagement og personlighed. Energien i blandt os er absolut essentiel for successen. Vi vil med Designkollektivet være mere end bare en butik på nørrebro. Vi vil være et fællesskab, hvor vi bygger gode venskaber samtidig med at vi sparrer ideer, inspirerer og deler viden og kompetencer hinanden imellem.

Vi arbejder ligeledes en del for at styrke Designkollektivet som brand ud over vores egne brands. En del af arbejdet er derfor også relateret til branding, marketing, online aktiviteter på bloggen samt arrangementer og events.

Om dig:
Du bor i København, da du skal kunne passe butikken omkring en dag om ugen fra 13-18. Du skal ligeledes kunne passe butikken en lørdag fra 11-16 en gang imellem.

Du vil engagere dig i projektet – både dit eget og Designkollektivet. Vi brænder for det, og vil arbejde sammen med andre, som er lige så entusiastiske omkring Designkollektivet, som vi er!

Du er måske designer eller lignende. Du har måske allerede startet din virksomhed, men mangler en butik og et fællesskab at udvikle dig i. Du har sans for kvalitet og elsker lækre materialer og design. Du er ambitiøs og har lyst til at være en del af et kreativt, udviklende og inspirerende miljø

Om os:
Vores koncept er et designkollektiv, hvor arbejdsopgaver bliver løftet i fællesskab og hvor vi kan trække på hinandens styrker og kompetencer.

Butikken er en lille og (synes vi selv) yderst charmerende butik. Designkollektivet ligger på Stefansgade 12, kld., th. og har en lav husleje. Du vil komme til at betale 800 kr om måneden + opstart og depositum.

Hvis projektet har vakt interesse så skriv! Eller eventuelt hvis du kender en (eller flere), som kunne være interesseret, er du velkommen til at give tippet videre. Du kan også sende mig en mail på anders@designkollektivet.dk med lidt info om dig selv og gerne nogle fotos/skitser af dine ting.

Vi glæder os alle til at høre fra dig!

Anders //
Designkollektivet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.