Det her er… ja, well, mit lagerrum, klippebord, syværksted, mit kreative space, dér hvor magien sker – og hvad I ikke fik med var min bedre halvdels halvdel af rummet, hvor han har arbejdsværelse. Glamourøst er det ikke, og jeg kunne virkelig godt bruge noget mere plads, men jeg får det til at fungere, og jeg glæder mig over, at jeg ikke er den, der skal dele arbejdslokale med mig, for jeg arbejder efter mantraet: for meget oprydning hæmmer kreativiteten Min symaskine er ikke en industri-satan, næ, det er såmænd bare en helt almindelig hobbymaskine, men måske får jeg en dag råd til at gå op i niveau – igen, jeg får det til at fungere på min egen måde🏽 Hav en dejlig aften fra @idcreations_dk! #designkollektivetdk #designernebag #IDcreAtions – følg Designkollektivet på instagram her

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.