Hos Designkollektivet elsker vi Pinterest på godt og ondt. Når først man bevæger sig ind i universet og udforsker massive mængder billeder berøves man på de grummeste på sin tid. Men det gør ikke noget for wow hvor kan man finde megen inspiration på Pinterest. Her får du Designkollektivets 9 favorit Pinterest borads inden for design, møbler, tøj, mode, kunst og alt derimellem.

Du kan desuden følge Designkollektivets Pinterest boards her og også dykke ned i kollektivisterne Tibbe Smith, Pernille Rask, Maria Louise Andkær, Nina Meldgaard, Charlotte Cederkof og Nikolaj Mogensens personlige pinterest boards.

1. http://pinterest.com/anetteeckmann/wabi-sabi-mind/

Trendforsker, Anette Eckmann’s visualiseringer af den japanske æstetik ‘wabi sabi’, som for tiden vinder indpas i den skandinaviske designkultur. Wabi sabi handler om skønheden i det uperfekte, asymmetriske og uregelmæssige.

Wabi_Sabi_mind

2. http://pinterest.com/schildknecht/tree/

Pia Schildknecht og Phuc Van Dang fra Phucisme har sammen dette board med billeder, hvor træ indgår på den ene eller anden måde. Her er der masser af inspiration at hente – thumbs up!

tree design

3. http://pinterest.com/burmatex/ombre/

En af dette års helt store tendenser er ‘gradient’ og ‘ombre’. Jeg følger forskellige boards for at få inspiration på dette område. Bl.a. tæppefirmaet Burmatex’s:

Ombre Design

4. http://pinterest.com/emmasdesign/inspirational/

Interiør- og fotoblogger, Emma Fexeus’ inspirationsboard. ‘Emmas Designblogg’ er på mange top-10 lister over verdens førende designblogs.

Inspirational design

5. http://pinterest.com/ericchiang/living-goods/

Taiwanske Eric Chiang Chiang har et fantastisk skarpt øje for enkle, smukke brugsgenstande.

Living goods design

6. http://pinterest.com/do<menico1492/costumi-invenzioni/

Avantgarde og eksperimenterende fashion

Costumi invenzioni design

7. http://pinterest.com/virginiemillefi/artists-i-love/

Virginie Millefiori – en smykkedesigner fra New York. I det her board har hun et rigtig fint blik for det skæve, det smukke og det finurlige.

Artist i love

8. http://pinterest.com/bjorgjewellery/bjrg-universe/

BJØRG jewellery’s univers af billeder samlet i et samsurium af underlige og dystre motiver. Her er der masser af plads til at blive inspireret.

Bjørg jewellery

9. http://pinterest.com/andymichphoto/scarves-the-best-scarf-collection/

Andi Mitchel er fotograf med en speciel ting for tørklæder. Vi elsker denne specielle ting og hans board der har i alt over 1000 pins kun med billeder af tørklæder- whats not to like?

scarves design

 

Og så får du den lige en gang til.
Du kan nemlig følge Designkollektivets Pinterest boards her og også dykke ned i kollektivisterne Tibbe SmithPernille RaskMaria Louise AndkærNina MeldgaardCharlotte Cederkof og Nikolaj Mogensens personlige pinterest boards.

 

Din tur! Har du nogle boards du syneser super fede?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.