FlickeringLight_2

Lys, refleksion og farveoptik kombineret med en fascination af regnbuen, der farvestrålende strækker sig over den mest farveløse himmel. Elementer der alle er i tråd med tanken og inspirationen bag Flickering Light. Intentionen er at skabe en installation, hvor der er mulighed for at bringe en lille farverig regnbue ind i egen bolig. Arbejdet med lysfolie som materiale er spændende og til tider uforudsigeligt. Et materiale, der ikke blot får lysstofrør til at virke langt mere funky, men samtidigt er ekstremt let påvirkeligt af de omgivelser, det bliver placeret i. Lysfolies samspil med lyset og en væg oplyst i farver gav den ønskede effekt og dette blev samtidig starten på designprojektet Flickering Light.

Flickering Light er en simpel boliginstallation, der er i konstant bevægelse og påvirker et hvert rum, den hænger i. Farvekombinationerne er forskellige, men alle reflekteres de opad væggen eller hen ad gulvet – alt efter hvordan installationen lader sig påvirke af solens neutrale lys. Tankerne ledes til det stykke af regnbuen, der får lov til at træde ind dit hjem… er der guld forenden af regnbuen?

Det er med stor glæde at Flickering Light kan få lov til hænge og farve Designkollektivets hvide vægge og være Månedens Ven i maj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.